2010-02-23
 20:56:49

nya ideer till sovrummet?=)

Tittar runt på nätet efter lite tips till vårat sovrum, vill göra om det så det känns mysigt där inne, just nu är det vitt vitt och åter vitt. vill få in lite färg och mys pysigt, så man kan tillbringa lite mer tid där inne;)

vad tycker ni?



Finns så mkt fint som man vill ha hela tiden.
jag vill ha det stilrena hemma men med mkt färg som tonar ut det hela.


2010-02-17
 21:40:17

25 tusen i 25 år, jaaaaaaaaaaaaa

Idag har jag hunnit med massor, tvättat 5 maskiner tvätt rensat ut våra klädgarderober och storstädat lagat olika matportioner till veckans kommande jobbdagar, så kalla mej nu mera husmor=)
Tycker faktiskt det är roligt att få gå och fixa här hemma nu när vi har hittat det stället där vi vill bo, tänk om man kunde vinna 25 tusen i 25 år på triss, då skulle jag sluta jobba och bara göra det jag ville, men sån tur har man ju inte attt man vinner det. suck

jag har facebook som alla andra och har tyckt att alla dessa spel som mafia wars och farmville och allt trams har varit pisstråkiga, har gnällt och tjatat på sambon att jag inte förstår hur han kan bli fast i nåt så tråkigt som mafia wars, men nu så får jag ta alllllllt tillbaka. råkade hamna på detta spel som heter cafe world. och vad tror ni jo nu  e jag fast. hur kunde jag låta detta hända. får väl gå nån avvänjningskurs haha. men men jag tröttnar nog snart(förhoppningsvis)

Imorgon är det jobb igen som gäller och på fredag så ska jag ha tjejfest, mina flickor kommer hit och ska dricka vin och sjunga singstar. ingen av oss har någon sångröst egentligen men med några glas vin i kroppen så låter vi alla som celine dion=) ser verkligen fram emot fredagkvällen , jag har inte festat ordentligt sen i somras, har bara pensionärsdruckit sen dess.

nej nu är det OS för mej en stund innan kudden ropar
2010-02-16
 13:34:09

barnlöshet eller adoption????

Sitter och tittar på förlossningskliniken, ena sekunden blir jag så äcklad och samtidigt så lycklig av att se dom små liven. man kan ju inte säga att barna är söta när dom kommer ut geggiga och blodiga och blåa, men ändå åååå så vackert det är.
Visst är det helt otroligt hur det kan bli en bebis egentligen, att den kan växa och bli en männsika , jag tycker det är helt otroligt.

Jag vill också ha barn, men svårigheterna är många. nåt är fel, men vad är felet? mej eller sambon?
Att se alla gravida , eller nyblivna mammor känns oerhört jobbigt, jag vill oxå ha det så , gå omkring och känna att ett liv växer i min mage.

Vad händer om vi får reda på att vi inte kan få barn? adoptera? barnlösa i all evighet? usch det finns så många frågor men svaren dom lyser med sin frånvaro.

Allt det här med adoption, jag kanske är trångsynt och egoist, men om det skulle bli så att vi var tvungen att adoptera så vill jag gärna ha ett barn som har samma hudfärg som mej, behöver inte vara svensk men just samma hudfärg. Låter det konstigt? det handlar inte om rasism utan bara att nej jag vet inte, känner bara att så är det.

vad anser ni?
2010-02-14
 21:08:23

Kissie- måste ju vara världens stolpskott,eller?

Har råkat komma över Kissies blogg, och herregud människan är ju så ung och beter sej som jag vet inte vad, vräker ur sej en massa onödigheter och fan och hans moster, måste bara säga att människan är patetisk. Tacka vet jag Jane Timglas blogg, hon e goooooooo hon.

Oj det var så länge sen jag skrev nåt här, kände inte som om det var nån ide att skriva när ingen läser. så vad är egentligen  kontentan av att skriva en blogg?
visst det är skönt att få skriva av sej av sina tankar och funderingar ibland, men det får inte bli att det känns som ett måste, att jag måste skriva hur många gånger jag har varit på toa och vad jag har för kläder och vilket sorts kaffe latte jag ska dricka. sånt är rätt så irriterande och läsa måste jag säga.

Så vad ska man skriva då i en blogg? ska man skriva och klaga på alla "kändisar" hur dom ser ut och vem som knullat med vem , och vem som var otrogen mot vem i onsdags?

eller ska man skriva vad man har på sej för "märkeskläder" och skämmas att man faktiskt köpte ett linne på HM för 19:90 och säga att det är ett DG linne som kostade skjortan för att få lite mer status?

Eller varför inte en dietblogg, där man skriver hur många kalorier eller hur mkt kolhydrater man har ätit och skriva hur fet man känner sej eftersom man åt några makaroner?

nej vet ni vad, jag tänker skriva om sånt som kommer från hjärtat och sånt som jag är intresserad av , och vill ni läsa så läs.